10مزیت طراحی سایت با وردپرس
ما در این مقاله سعی داریم 10 مزیت طراحی سایت با وردپرس را توضیح دهیم تا شما را ترغیب کنیم که وبسایت خود را بدون کدنویسی و طراحی سخت بسازید و بالا بیاورید.
طراحی سایت با وردپرس یکی از متداولترین سیستم های مدیریتی محتوا میباشد،و با زبان php نوشته شده است، و بدلیل استفاده آسان و کاربردی همچنین بخاطر ساختار سئو آن طراحی سایت با وردپرس محبوبیت خاصی در بین طراحان سایت و کاربران ایجاد کرده است.
وردپرس توسط چه کسانی مورد استفاده قرار میگیرد؟
امروزه وردپرس توسط ۳۲.۵% طراحان سایت های دنیا مورد استفاده قرار گرفته است، این نرم افزار حدود ۵۹.۴% سهم بازار را در اختیار خود دارد.
ولی توجه شما را به آمار و اطلاعاتی از طراحی سایت وردپرس و وبلاگ نویسی ای که در سال ۲۰۲۰ منتشر شده جلب میکنیم:
- ۱ بیلیون صفحه تحت وب در وردپرس وجود دارد که ۴۰۰ میلیون نفر از آنها هر ماه دیدن میکنند.
- وردپرس ورژن ۴.۹ بیش از ۱۵۹ میلیون بار دانلود شده است.
- ۷۰ میلیون پست جدید و ۴۷ کامنت در هر ماه ایجاد میشود.
- وبلاگ های وردپرسی به ۱۲۰ زبان زنده دنیا ترجمه و نوشته شده اند.
- %۳۴ از ۱۰۰۰۰ وب سایت مشهور دنیا با وردپرس طراحی و ایجاد شده اند.
در ادامه همراه ما باشید تا شما را با مزیت های برتر طراحی وبسایت با وردپرس آشنا کنیم.
10مزیت فوق العاده طراحی سایت با وردپرس
۱- وجود تم ها و قالب های جذاب
یکی از ویژگی های جذاب وردپرس وجود قالب های بسیار زیادی است که برای آن موجود است، قالب هایی که بسیاری از آنها رایگان هستند و قابلیت سفارشی سازی را هم دارند.
با نصب یکی از قالب های رایگان ارائه شده توسط تیم توسعه دهندگان می توانید همین حالا وبسایت خود را راه اندازی کنید.
۲– وجود پلاگین و افزونه های رایگان
افزونه ها ماژول هایی هستند که بر روی وبسایت شما نصب میشوند و شما با استفاده از آن ها میتوانید قابلیت های مختلفی را به وبسایت خود اضافه کنید، که در وردپرس بیشتر پلاگین های کاربردی رایگان هستند و شما براحتی می توانید آنها را نصب کنید.
3– مناسب ترین قیمت برای طراحی سایت
اگر قصد طراحی وبسایت دارید و قیمت طراحی وبسایت برای شما مهم میباشد، به شما پیشنهاد میکنیم. حتما با شرکت هایی کار طراحی سایت خود را انجام دهید که با سیستم محتوای وردپرس کار میکنند.
وردپرس علاوه بر قیمت طراحی سایت کم هزینه و مناسب، هزینه نگهداری و بروز رسانی مناسب تری نسبت به سایر cms ها دارد.
۴- سئو و بهینه ساری
با استفاده از وردپرس شما براحتی میتوانید ساختار نوشته ها و وبسایت خود را از نظر تگ گذاری ها (h1,h2,h3,h4 …) و با استفاده از افزونه های مربوط به سئو، بهینه سازی کنید و بهبود ببخشید.
پلاگین هایی بسیارحرفه ای در زمینه سئو مانند رنک مث و یوآست توسط تیم توسعه دهندگان وردپرس ارائه شده است که به شما کمک می کنید به صفحه اول گوگل برسید!
۵- سرعت فوق العاده وردپرس
ساختار وردپرس به گونه ای طراحی شده است که بر روی سرعت بارگذاری آن بسیار تاثیر گذار است و ساختاری بسیار تمیز و واضح که کاربران را بدلیل سرعت بالا به سوی خود میکشاند. البته اگر میخواهید سرعت وبسایت وردپرسی خود را افزایش دهید.
6- بهترین محیط برای مدیریت محتوا
مدیریت محتوا در وردپرس بسیار راحت است. محیطی کاملا شبیه به مایکروسافت ورد که این محیط کار را برای شما ساده تر میکند، و شما براحتی میتوانید محتواهای خود را مدیریت کنید.
7- همه گیر بودن وردپرس
وردپرس با وجود جامعیت ولی بدلیل استفاده آسان و نداشتن نیاز به تخصص حرفه ای در زمینه انواع نرم افزارهای اختصاصی و ابزار های آنها مورد استقبال تمام کسانی میباشد که تمایل دارند برای خود وبسایت طراحی کنند.
8- قابلیت اشتراک گذاری مطالب
اشتراک گذاری مطالب در وردپرس بسیار راحت است. به این دلیل که خود وردپرس این ویجت ها را طراحی کرده و شما میتوانید مطالب خود را در شبکه های اجتماعی اشتراک گذاری نمایید.
۹- امنیت بالای وردپرس
یکی از نکته هایی که باید در طراحی سایت به آن توجه کنید، امنیت وب سایت میباشد. شما با طراحی سایت وردپرسی و رعایت قوانین، میتوانید یک وب سایت امن داشته باشید و از هکرها در امان باشید.
۱۰- قابلیت خرید و فروش آنلاین محصول یا خدمات
وبسایت وردپرسی شما براحتی میتواند با نصب افزونه فروشگاه woocommerce به یک فروشگاه اینترنتی تبدیل شود تا شما براحتی بتوانید یک فروشگاه آنلاین داشته باشید . همچنین محصولات و خدمات خود را برای فروش به نمایش بگذارید.
نصب افزونه ی ووکامرس را اینجا بیاموزید و از این طریق می توانید محصولاتتان را بارگذاری کنید و بفروشید
با وجود چنین ویژگی های فوق العاده و جذابی، حتما وردپرس یکی از بهترین پلت فرم ها برای طراحی سایت به حساب میآید.
همچنین پیشنهاد میکنیم اگر تمایل دارید در مورد فروشگاه ووکامرس و ویژگی های آن بیشتر بدانید،اینجا کلیک کنید.
یک پاسخ به “10 مزیت طراحی سایت با وردپرس”